SOIR-NIGHT

Nolan Roll 

Viande Fumée, Emmental, Choucroute et Sauce Piment Douce

Smoked Meat, Emmental, Sauerkraut & Red bell pepper sauce

Crudo

Turbot, Nori, Rhubarbe, Ail des Bois & Citronelle et Lavash

Turbot, Nori, Rhubarb, Ramps, Lemongrass & Lavash 

Salade Verte

Verdure des fermes Tulsi, Mesclun & Onion vert sauvage

Tulsi Farm Greens, Mesclun & Wild Green Onion

Pleurotes Skewers

Pleurotes et Patate Douce

Oyster Mushrooms & Sweet Potato

Tomates

Bocconcini, Chrysanthème, Persil et Cameline

Bocconcini, Chrysanthemum, Parsley & Cameline

 

Asperges

Fromage de Chèvre, Chimichurri de Fines Herbes & Jaune d'Oeuf Confit

Goat Cheese, Fines Herbes Chimichurri & Cured Egg Yolk

Chou de Bruxelles

Moutarde au miel, Pomme verte, Pousses de Tournesol, Tahini de Tournesol & Radis marinés.

Honey mustard, Green apples, Sunflower sprouts, Sunflower tahini & Pickled radish.

Cavatelli 

Bette à Carde, Champignon de Châtaignes, Ail Confite & Clos-des-Roches

Swiss Chard Chestnut Mushrooms, Confied Garlic & Clos-des-Roches

Saucisse Campagnarde (Porc de la Ferme Beaurivage)

Purée de patate et coing, Rémoulade printanière façon Nolan & Demi-glace

Potato Quince Purée, Nolan's Spring Remoulade & Pork Glaze

 

Contre-Filet (IPE) 

Sauce au Poivre

Peppercorn Sauce

Pêche de la semaine 

Unemployed Man's Dessert

Gâteau Blanc, Sirop d'érable & Crème glacée à la Vanille.

White Cake, Maple Syrup & Vanilla Ice Cream