SOIR-NIGHT
Nolan Roll
Viande Fumée, Emmental, Choucroute et Sauce Piment Douce
Smoked Meat, Emmental, Sauerkraut & Red bell pepper sauce
•
Truite
Truite, Crème fraiche, Concombre, Kelp & Érable
Cured Trout, Crème fraiche, Cucumber, Kelp & Maple
•
Verdure d'Hiver
Endives, Radicchio, Kale noir, Canneberges, Coing & Bleu d'Élizabeth
Endives, Radicchio, Black kale, Cranberries, Quince & Bleu d'Élizabeth
•
Pleurotes
Pleurotes Frits, Oignon Vert et Moutarde
Fried Oyster Mushrooms, Green Onion Emulsion and Baseball Mustard
•
Betterave
Ricotta, Granola de graines de citrouille, Huile d'oignon Vert, Mélisse
Ricotta, Pumpkin seeds granola, Green onion oil, Lemon balm
•
Carotte
Carottes grillées, Crème de Raifort, Ciboulette & Caramel aigre-doux
Roasted Carrots, Horseradish Cream, Chives, Sweet & Sour caramel
•
Chou de Bruxelles
Moutarde au miel, Pomme verte, Pousses de Tournesol, Tahini de Tournesol & Radis marinés.
Honey mustard, Green apples, Sunflower sprouts, Sunflower tahini & Pickled radish.
•
Cavatelli
Panais, Shiitake, Kale, Beurre brun & Fromage Clos des Roches
Parsnip, Shiitake, Kale, Brown Butter & Clos des Roches
•
Omble Chevalier
Omble Chevalier Grillé, Poireau confit, Céleri Rave, Vichyssoise, Chou vert & Échalotes
Grilled Artic Char, Confied Leek, Celery Root, Vichyssoise, Collard Green & Shallots
•
Contre-Filet (IPE)
Sauce au Poivre
Peppercorn Sauce
•
Pannacotta
Gel d'argousier, Cardamone, Sablé au cacao Ganache au chocolat
Seabuckthorn Gel, Cardamom, Cacao Sablé, Chocolate ganache